Master Administrator
Broj postova : 106 Location : Eno, ondje Status : Prvi borac Najdraža čarolija/kletva/urok : Sve se nema, a svaki dan druga žvaka !! Registration date : 24.11.2007
| Naslov: Potvrde za aktivnost uto sij 08, 2008 9:12 pm | |
| Mnogi od vas su dobili potvrde da nisu bili aktivni jako dugo na forumu, ako ce te nastaviti dolaziti i poboljšavati ovaj forum ovdje samo napisiite da hocete napisite aktivan ili bilo sto sam nam dajte do znanja pozz | |
|
Poopsy Borilac
Broj postova : 13 Registration date : 30.11.2007
| Naslov: Re: Potvrde za aktivnost sri sij 09, 2008 8:08 pm | |
| Evo ja hoću :S Sam sam bila na puuuuno na hrpu foruma pa sam neke zaboravila srry :S | |
|
Master Administrator
Broj postova : 106 Location : Eno, ondje Status : Prvi borac Najdraža čarolija/kletva/urok : Sve se nema, a svaki dan druga žvaka !! Registration date : 24.11.2007
| Naslov: Re: Potvrde za aktivnost sri sij 09, 2008 8:52 pm | |
| Ma nemas frke ti zato tebi velika hvala sto si javila, znaci dovedi nam clanova ako mozes da poboljsamo forum, bilo bi to super...i VELIKA HVALA STO SI SE JAVILA | |
|
Poopsy Borilac
Broj postova : 13 Registration date : 30.11.2007
| Naslov: Re: Potvrde za aktivnost čet sij 10, 2008 3:12 pm | |
| nema frke.. Napravit ću ja već neš... Probat ću dobit članove tu... More tako?? xD I opet no problemo XD | |
|
Master Administrator
| Naslov: Re: Potvrde za aktivnost čet sij 10, 2008 6:44 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Potvrde za aktivnost | |
| |
|