Master Administrator
Broj postova : 106 Location : Eno, ondje Status : Prvi borac Najdraža čarolija/kletva/urok : Sve se nema, a svaki dan druga žvaka !! Registration date : 24.11.2007
| Naslov: Arena 1 pet sij 04, 2008 8:59 pm | |
| Otvaram ovu arenu, neka borbe počnu...kondukter ima dozvole da otvori jos arena | |
|
Poopsy Borilac
Broj postova : 13 Registration date : 30.11.2007
| Naslov: Re: Arena 1 sub sij 12, 2008 9:09 pm | |
| ko hoće? | |
|
Master Administrator
Broj postova : 106 Location : Eno, ondje Status : Prvi borac Najdraža čarolija/kletva/urok : Sve se nema, a svaki dan druga žvaka !! Registration date : 24.11.2007
| Naslov: Re: Arena 1 sub sij 12, 2008 9:55 pm | |
| poopsy ti si prijavljen, i sada znas dobro da trebamo clanova, pa dovedi neke i bori se sa njima, jer ja sam slao e-mail-ove ako ce dolaziti da se jave al samo si se ti odazvao...i nisi ovdje trebao pitati ko hoce da se bori nego u borilistu ovdje samo kondukter posta i kada se borioci bore | |
|
Poopsy Borilac
Broj postova : 13 Registration date : 30.11.2007
| Naslov: Re: Arena 1 ned sij 13, 2008 3:22 am | |
| - Master je napisao/la:
- poopsy ti si prijavljen, i sada znas dobro da trebamo clanova, pa dovedi neke i bori se sa njima, jer ja sam slao e-mail-ove ako ce dolaziti da se jave al samo si se ti odazvao...i nisi ovdje trebao pitati ko hoce da se bori nego u borilistu ovdje samo kondukter posta i kada se borioci bore
pardon... Imaš tu pogreške prijavljen -> prijaljen a
odazvao -> odazva la
trebao -> treba la
I još nešto ... ja ću reklamirat forum na svom blogu pa mislim da će doć ljudi..
| |
|
Master Administrator
| Naslov: Re: Arena 1 ned sij 13, 2008 2:53 pm | |
| puuni hvala na reklamiranju...I SORRY NA GRESKAMA | |
|