Borbe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Borbe

Sile dobra i zla

Početna stranicaPortailLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

VAŽNO !!!!!!!!!

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Master
Administrator
Administrator
Master

Broj postova : 106
Status : Prvi borac
Najdraža čarolija/kletva/urok : Sve se nema, a svaki dan druga žvaka !!
Registration date : 24.11.2007

VAŽNO !!!!!!!!! Empty
PostajNaslov: VAŽNO !!!!!!!!!   VAŽNO !!!!!!!!! Icon_minitimened stu 25, 2007 1:28 am

Evo pravila:

1: Nema bezpotrebnog spamanja u borilistima i onim ozbiljnijim !

2: Nema vrijeđanja drugima clanova, osim u bifeu !

3: Poštovanje termina za borbe, tako da se svi mogu uskladiti: članovi koji se bore i kondukter, to vam govorim jer ce doci do nesporazuma !

4: Sve čarolije, kletve uroke intikacije možete koristit, osim neoprostivih kletvi ( Crucio, Imperius, i Avada Kedavra) bude li tko koristio automatski dobiva ban, i taj treba biti prijavljen meni na PM !

5: Poštivati konduktere kako oni odluče,a ako se radi o nekoj jako velikoj pogrešci meni javite na PM i kondukter će biti smaknut)

6.Budite normalni za vrijeme dvoboja

7:Kondukteri će znati koliko dati bodova, a meni ce podnijeti izvjestaj, za svaku grupu, pa cu ja bodovati, izvjestaji trebaju biti u nekoliko recenica znaci 4 ili 5 recenica !

8:Svi članovi, važni su prije dvoboja reči korisničko ime i grupu u kojoj su učlanjeni, tako a bi sa moglo točno znati tko dobiva bodove.

9: Kondukter je dužan izvjestiti članove koji su se borili, koliko su dobili bodova, a koliko izgubili, i to treba naravno spomenuti u izvjestaju.

10: Borba se satoji od 3 ruga po 3 intikcaije , ali u posebnim slučajevima koji se nesmiju dešavati često, može biti i više..da bi se moglo odlučiti tko je pobjednik !

11: Svi koji žele, imati će svoj izvještaj kod mene, i ja ču ima ga poslati, ali neću svaome slati svaki izvješta, iako će svaki biti zabilježen !

12.A veliko pravilo za konduktere: Kondukteri koji postanu nakon testa, ako produ, moraju dolaziti najmanje svaki tjedan po jednom, izvrsavati svoje duznosti, tkood konduktera bude odsutan vise od mjesec dana biti ce diskvalificiran i vise nece moci postati kondukter ima i drugi mogucnnosti koje moze iskoristiti, imate jos napisano u sjediste sve, tako da ovo ne bude ogromno pravilo...

Eto vam pravila, nije sve pod morati kako strogo ozbiljino uostalom znate vec kako sve to ide.

Zadnja promjena: ; pet sij 04, 2008 10:13 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
https://borbe.forumcroatian.com
~x Diyala x~
Borilac
Borilac
~x Diyala x~

Female
Broj postova : 3
Najdraža čarolija/kletva/urok : ima ga, ima
Registration date : 16.12.2007

VAŽNO !!!!!!!!! Empty
PostajNaslov: Re: VAŽNO !!!!!!!!!   VAŽNO !!!!!!!!! Icon_minitimened pro 16, 2007 1:46 pm

a šta toliko s pravilima kompliciraš... Question

ima ih malo previše...
[Vrh] Go down
http://gravesoul.forumotions.net
Master
Administrator
Administrator
Master

Broj postova : 106
Status : Prvi borac
Najdraža čarolija/kletva/urok : Sve se nema, a svaki dan druga žvaka !!
Registration date : 24.11.2007

VAŽNO !!!!!!!!! Empty
PostajNaslov: Re: VAŽNO !!!!!!!!!   VAŽNO !!!!!!!!! Icon_minitimened pro 16, 2007 2:38 pm

Ma to ce se pojednostavnit samo dok forum malo uznapreduje
[Vrh] Go down
https://borbe.forumcroatian.com
~x Diyala x~
Borilac
Borilac
~x Diyala x~

Female
Broj postova : 3
Najdraža čarolija/kletva/urok : ima ga, ima
Registration date : 16.12.2007

VAŽNO !!!!!!!!! Empty
PostajNaslov: Re: VAŽNO !!!!!!!!!   VAŽNO !!!!!!!!! Icon_minitimepon pro 17, 2007 8:00 pm

a ok...
mislim...
ja došla do 3. pravila i već zaboravila 1.
možda je senilnost...
lol!
[Vrh] Go down
http://gravesoul.forumotions.net
lux 007
Kondukter
Kondukter

Broj postova : 22
Registration date : 25.11.2007

VAŽNO !!!!!!!!! Empty
PostajNaslov: Re: VAŽNO !!!!!!!!!   VAŽNO !!!!!!!!! Icon_minitimepon pro 17, 2007 11:10 pm

pravila su tu da se krše
[Vrh] Go down
Sponsored content

VAŽNO !!!!!!!!! Empty
PostajNaslov: Re: VAŽNO !!!!!!!!!   VAŽNO !!!!!!!!! Icon_minitime

[Vrh] Go down

VAŽNO !!!!!!!!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Obavijesti