Master Administrator
Broj postova : 106 Location : Eno, ondje Status : Prvi borac Najdraža čarolija/kletva/urok : Sve se nema, a svaki dan druga žvaka !! Registration date : 24.11.2007
| Naslov: Za konduktere ned stu 25, 2007 8:44 pm | |
| Konduktere koji su određeni za borilišta, oni su tu gazde.
Kada se borba treba odviti moraju se sve troje dogovoriti, za termin da ne bi bilo nesporazuma.
Kondukter daje ocjene za borbe, ocjene za kojima su upuceni.
Kondukter uvijek treba podnijeti kratak izvjestaj.
Borba se sastoji od 10 intikacija,5 jedan borilac 5 drugi borilac, osim ako je krjanji slucaj nuzede, moze se produziti.
Kondukter odlucuje, a ak se radi o nekoj ogromnoj pogresci javite meni.
Kondukter odlucuje ako ce se pisati i izgovarati intikacije, o kondukteri ovisi hocete li ih morati samo pisati, ili cete ih morati pisati onako kako se izgovaraju.
Kondukter i takmicari moraju postovati ova pravila, i ako kondukter želi može nešto dodati.
Kondukter može imati sovga zamjenika, kojega treba navesti, ali kondukter i njegov zamjenik moraju biti sposbni za dobro sudenje...Ovo su pravila za borbe, ova pravila važe i za konduktere i za ćlanove, kao i sva druga pravila. | |
|
jura Kondukter
Broj postova : 4 Registration date : 26.11.2007
| Naslov: Re: Za konduktere pon stu 26, 2007 2:09 pm | |
| dobar dan...Kao vaš Konduktor..JOŠ NE SLUŽBENO...neću dozvoliti urote ućenika slušajte admina ili ravnatelja molim vas za korektne odnose za božič ako bute sve uredu dobivate po 20 bodova od mene za dar ko do tada bude skupio 100 dobiva 50 nedam se da će zabavno biti vama pa i meni kao nisam online obratite se adminu za borbe no ja ću vam dati korektne bodove pozzdrav | |
|
Lilliane Kondukter
Broj postova : 3 Age : 31 Registration date : 26.11.2007
| Naslov: Re: Za konduktere pon stu 26, 2007 2:23 pm | |
| hehe... ja sam 7 registrovana... on reče prvih 10? valjda i ja budem kondukter il whatever jeheeej! | |
|
BMWeky Kondukter
Broj postova : 7 Status : kondukter borilišta 8 Registration date : 02.12.2007
| Naslov: Re: Za konduktere ned pro 02, 2007 4:11 pm | |
| dobro veli admin slazem se s njim.... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Za konduktere | |
| |
|